Toimitamme Fanuc robotteja teollisuuden tarpeisiin, Suomessa on asukaslukuun suhteutettuna vielä todella vähän teollisuusrobotteja.

Tulevaisuudessa tilanteen on muututtava jotta kilpailukykymme paranee.

Prove Koneistus on asettanut missiokseen kasvaa varteenotettavaksi kumppaniksi robotiikan parissa, tavoitteemme on toimittaa yhä suurempia kokonaisvaltaisia robottisoluja lisäksi olla luotettava toimija uusien ja käytettyjen robottien asennuksessa sekä huollossa.

Varastostamme löytyy Fanuc R-2000iA 165F ja 200F robotteja, vuosimallia 2002-03 käsittelykyvyt mallimerkinnän mukaan 165kg ja 200kg käyttötunnit vain 2300-3000 tuntia, ulottuma on R2450-2650mm eli J1 akselin pyörähdyskeskiöstä. J1 on robotin ensimmäinen pyörähdysakseli eli kiinnityspinnasta/lattiakiinnityksestä ensimmäinen akseli ranteeseen päin. Robotit ovat 6 akselisia ja pystyvät palvelemaan monenlaisissa tehtävävissä kuten, kappaleenkäsittely, hitsaus, koneistus, kiilloitus, viimeistely, lavaus, jne.

Image

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s